Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate- CAS 653-92-9

tala fou

Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate- CAS 653-92-9

Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoateose fa'alāpotopotoga fa'aola taua tele fa'atasi ai ma fa'aoga lautele i le alamanuia vaila'au.O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina ai tulaga manaʻoga faavaomalo, tulaga tau atinaʻe, ma ana faʻaoga eseese i vaega eseese.

Tulaga ma Atina'e o Manaoga Fa'ava-o-malo:

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o le lalolagi, o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga o pisinisi kemisi i luga o maketi faavaomalo.I le avea ai o se mea faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, o le Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate e maua ai le tele o faʻaoga i le faʻaogaina o meaola, vailaʻau, vailaʻau faʻatoʻaga, ma ufiufi.O lona uiga, o lona mana'oga o lo'o fa'aalia ai le fa'atupula'ia i lea tausaga ma lea tausaga.

O le vaega o vailaʻau faʻapipiʻi o loʻo i ai se manaʻoga tele mo mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi maualuga maualuga, ma o le fausaga tulaga ese ma meatotino o le Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate e avea ma mea amata lelei mo le tele o gaioiga gaosia.E le gata i lea, o loʻo feagai le vaega o vailaʻau ma faʻatoʻaga faʻatoʻaga i le faʻaauau pea o le manaʻoga mo mea lelei ma le saogalemu, e maua ai avanoa faʻaopoopo maketi mo 2-fluoro-4-bromo benzyl methacrylate.

Talosaga:

Organic Synthesis: Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate e masani ona faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia o mea faʻapitoa eseese, e pei o vailaʻau vailaʻau, vali, ma ufiufi.O lana matafaioi o se tali fa'atauva'a taua e maua ai se mea amata lelei ma mafai ona fa'atonutonuina mo le tele o gaioiga fa'aola.

Alamanuia Pharmaceutical: O lenei tuufaatasiga e faia se sao taua i le tuufaatasia o vailaau.O le i ai o le fluorine ma le bromine atoms i lona fausaga e tuʻuina atu ai mea faʻapitoa pe a mamanuina mole mole vailaʻau fou, e taʻitaʻia ai lona faʻaaogaina tele i suʻesuʻega ma atinaʻe.

Gaosiga Fa'ato'aga: Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate o lo'o fa'aaogaina tele i le gaosiga o vaila'au fa'ato'aga.O lona fa'aogaina i le vaega o fa'ato'aga e fesoasoani i le fa'ateleina o fua o fuala'au ma puipuia ai fuala'au mai fa'ama'i ma fa'ama'i.

Alamanuia Coatings: Ona o lona fausaga faʻapitoa ma meatotino, Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoateis faʻaaogaina e avea o se mea mataʻutia mo paʻu maualuga-faʻatinoga i totonu o pisinisi faʻapipiʻi, ofoina atu le tau ma le faʻamautuina o vailaʻau.

Fa'ai'uga:

I le avea ai o se mea faʻapipiʻi faʻasolosolo taua, o le manaoga faavaomalo mo Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate o loʻo faʻaauau pea ona siitia.O lona fa'aogaina lautele i le tu'ufa'atasiga o meaola, vaila'au, vaila'au fa'ato'aga, ma fa'alavalava ua fa'ailoa mai ai le tele o lona gafatia i le alamanuia vaila'au.Faatasi ai ma le alualu i luma faatekinolosi faifaipea ma le faʻalauteleina o manaʻoga maketi, o loʻo faʻamoemoeina o le Methyl 2-bromo-4-fluorobenzoate o le a faʻaauau pea ona faia se sao taua ma ausia ai le tele o talosaga ma atinaʻe i vaega eseese i le lumanaʻi.

Ose oloa masani a le New Venture, fa'atasi ai ma tulaga lelei ma lava fa'amaumauga.

Mo nisi fa'amatalaga po'o fa'afesili, fa'amolemolefaafesootai matou:

imeli:nvchem@hotmail.com

Telefoni: 86-512-52678575/ 86-13776233393

Methyl 2-Bromo-4-Fluorobenzoate


Taimi meli: Ian-04-2024