Sulfadiazine-o se mea faʻaoga tele e faʻaaogaina lautele i vailaʻau

tala fou

Sulfadiazine-o se mea faʻaoga tele e faʻaaogaina lautele i vailaʻau

O le Sulfadiazine o se fa'aoga lautele e fa'aaogaina i vaila'au ma e taua tele lona aoga. O foliga vaaia, meatotino,talosagama le atinaʻeina o le sulfadiazine o loʻo faʻamatalaina i lalo.

 Fa'aaliga ma natura:

Sulfadiazine o le pa'epa'e tioata pa'epa'e, leai se manogi, sina oona. Ose fa'aputuga e so'ona vai e mautu ile vevela ole potu. I lalo o tulaga oona, o le sulfadiazine o le a pala ma leiloa lana gaioiga. O lenei vailaʻau o se vailaʻau faʻamaʻi sulfonamides taua, lea e iai le aʻafiaga o le faʻalavelaveina o siama siama.

 Fa'atatauga:

I le avea ai o se vailaʻau antibacterial, o le sulfadiazine e faʻaaogaina lautele i le togafitiga o faʻamaʻi pipisi. E galue tele e ala i le taofia o le faʻaogaina o le methionine i siama, ma puipuia ai le tuputupu aʻe ma le toe gaosia o siama. O le Sulfadiazine e masani ona faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi pipisi o le manava, faʻamaʻi pipisi o le urinary, tuberculosis ma isi faʻamaʻi. E le gata i lea, e mafai foi ona faʻaaogaina i le puipuia ma le togafitia o manu, faʻapea foʻi ma nisi o mea tau pisinisi.

 Atiina'e:

O le Sulfadiazine e umi lona talafaasolopito o se vailaʻau faʻamaʻi ma o loʻo faia se sao taua i le matata o vailaʻau talu ona maua i le amataga o le seneturi talu ai. Faatasi ai ma le faʻalolotoina o microbiology ma suʻesuʻega vailaʻau, o loʻo faʻalauteleina le malamalama o tagata i le sulfadiazine, ma faʻalauteleina lona faʻaaogaina. I le taimi lava e tasi, ona o le faʻatupulaia o faʻafitauli o le teteʻe o siama i vailaau faʻamaʻi, o loʻo faʻaauau pea suʻesuʻega i luga o le sulfadiazine e suʻe ai togafitiga fou ma faʻaleleia vailaʻau o loʻo iai.

I se tulaga lautele, i le avea ai o se vailaʻau faʻamaʻi taua, sulfadiazine o loʻo i ai le tele o faʻaoga ma taua faʻasoifua maloloina. Faatasi ai ma le atinaʻeina o fomaʻi faʻasaienisi ma le faʻalauteleina o le malamalama i le tetee atu i vailaau faʻamaʻi, o le suʻesuʻega ma le faʻaaogaina o le sulfadiazine o le a faʻaauau pea ona gauai atu ma faia se sao taua i le matata o vailaʻau.

图片 1

Afai e te fiafia, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou:

Email: nvchem@hotmail.com


Taimi meli: Iuni-05-2024